Leje af bus København & Sjælland

Står du og skal bruge en bus af den ene eller den anden grund, kan du med fordel leje en bus hos Englunds Busser. Leje af en bus kan for eksempel være nødvendigt, hvis en skoleklasse skal på lejrtur, eller man skal på en anden tur med et større selskab. Hos Englunds Busser lejer vi ofte busser ud til til kunder i Slagelse og København, men vi har kunder fra det meste af Sjælland.

Vi tilbyder også generel bustransport og buskørsel.

Englunds Busser tilbyder leje af bus med chauffør

Hos Englunds busser har vi fine og velholdte busser med kapacitet fra alt mellem 15 og 55 personer, som kan lejes. Når du lejer en bus hos os, så medfølger der en af vores chauffører, som er kompetente og erfarne bag rattet. Både vores busser og chauffører har desuden tilladelse til at køre i udlandet, så har du brug for turistkørsel, klarer vi også det. Der er kort sagt rigtig mange muligheder, når det kommer til leje af bus.

Ring til os for at leje en bus

Du skal være velkommen til at tage direkte kontakt til os, sådan at vi sammen kan finde frem til løsninger, ordninger og planer, som passer perfekt til det, du vil bruge vores leje af bus til. Vi kan blandt andet tilbyde både korte og lange ture, catering om bord på bussen, ture over flere dage og meget mere. Er du interesseret i at leje en af vores busser, kan du med fordel starte med et kontakte os direkte på telefon 70 200 211 og høre mere om busudlejning.