Turistkørsel med Englunds Busser

Hos Englunds Busser tilbyder vi blandt andet turistkørsel. Bus kan være en god måde at komme rundt på, hvis man rejser i et større selskab. Med bus kan man hurtigt komme rundt i en fremmed by og se alt det, som skal ses. Derfor tilbyder vi hos Englunds Busser turistkørsel til vores kunder i Slagelse, København og resten af Sjælland.

Vi klarer turistkørsel

Vi har busser med kapacitet fra 15 til 55 personer, og alle vores chauffører er dygtige og veluddannede med mange års erfaring. Desuden er både de og vores selskab godkendt til at køre rundt i udlandet. Vi er meget åbne overfor dine behov, ønsker og forslag, hvilket betyder, at vi kan skræddersy turen til netop dig og dit selskab. Hvis der er behov for det, kan vi stå for catering på bussen i form af kaffe, øl og vand samt forskellige former for mad. Desuden kan vi også være behjælpelige med planlægningen af turen samt rådgivning omkring betaling af broer, motorveje, færger osv.

Kontakt os for turistkørsel

Kort sagt tilbyder vi turistkørsel, sådan som du ønsker det. Står du derfor og skal bruge turistkørsel, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 200 211 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan læse mere om vores bustransport her.