Bustransport og Buskørsel på Sjælland

Hos Englunds Busser tilbyder vi mange muligheder inden for buskørsel og bustransport. Uanset hvor du vil hen, hvor længe du vil køre og hvor mange I er, har vi hos Englunds Busser den bustransportsløsning, der passer præcis til dig. Vi kører både lange og korte ture og udfører buskørsel både for private, skoler, idrætsforeninger og meget mere.

Vi har bustransport i både ind- og udland

Vi har busser med plads til alt mellem 15 og 55 personer, ligesom vi kun gør brug af kompetente busschauffører, der er vel uddannet og godkendt til at køre i udlandet. Vi kan stå for catering i bussen i form af kaffe, vand og øl samt sandwichbrød, morgenbrød og meget mere. Vi har gennem tiden kørt meget buskørsel for mange forskellige kunder i Slagelse, København og resten af Sjælland. Vores mest typiske buskørsel er bustransport af københavnere til landet. Vi tilbyder dog også bustransport til udlandet, hvor vores chauffør kan være til rådighed under hele turen, sådan at I let kan komme frem og tilbage og se det, I gerne vil se.

Buskørsel med Englunds Busser

Kort sagt er vi meget fleksible og åbne, når det drejer sig om vores services inden for buskørsel og bustransport. Vi skræddersyr derfor også meget gerne en tur som passer dig og det, du har brug for. Står du derfor og mangler smart bustransport, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 200 211 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Mercedes Turisimo

​52 Personers turistbus årgang 2010
Liggestole med klap borde, toilet, mini køkken, køleskab, AirCon, dvd, Video og cd.